Doctorul Gheorghe Fratoaica, candidatul PMP la Primaria Pitesti: "Frica de a mai lua decizii va selecta doar oameni de conditie mediocra sa se inscrie la functii cu responsabilitate"

Joi, 02 Iulie 2015, ora 23:59
136 citiri
Doctorul Gheorghe Fratoaica, presedintele PMP Pitesti si medic la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Arges, a facut mai multe declaratii despre modul in care s-au prezentat cei doi candidati care s-au inscris la concursul pentru functia de manager la Judetean, respectiv medicul chirurg Catalin Teodor Constantinescu si economistul Marius Balan. "Consiliul Judetean arata ca are interes pentru a avea un manager bun, din pacate oamenii care s-au inscris acolo sunt foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.