Drept la replica din partea Baroului Arges: "Onorariile avocatilor din oficiu, reduse de completul de judecata, nu de conducerea instantelor"

Joi, 14 Februarie 2019, ora 18:44
100 citiri
Drept la replica din partea Baroului Arges: "Onorariile avocatilor din oficiu, reduse de completul de judecata, nu de conducerea instantelor". Luand la cunostinta de articolul dumneavoastra aparut in editia online a publicatiei ,,Universul Argesean" cu titlul: Luni, PROTEST NATIONAL pornit de la un caz de la Curtea de Apel Pitesti. Onorariile avocatilor din oficiu, reduse arbitrar de conducerile instantelor", va solicitam sa aveti in vedere precizarile Consiliului Baroului Arges, in sensul ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.