*Drift la ARGES EXPRES

   

Trustul nostru de presa este partener media la un eveniment desfasurat in premiera in municipiu: finala campionatului national de drift, care va avea loc sambata si duminica. Saptamana a debutat cu vizita organizatorilor - pilotul Vlad Stanescu, regizorul Teodor Jubleanu si jurnalistul Adrian Baldovin. De la postul nostru de radio, argesenii au putut afla in direct de la Vlad Stanescu amanunte despre acest eveniment inedit, din discutia purtata cu colega Ana Maria Tanasescu. Pentru cei ce n-au fost pe receptie, le oferim noi informatiile necesare.
Arta derapajului controlat

Asa a definit driftul Vlad Stanescu, un tip deosebit, nascut la Constanta, trait mare parte din cei 28 ani in Gorj, la Tg. Jiu, pasionat de sporturile cu motor, care a invatat de mic sa conduca si chiar a participat dupa majorat la curse de automobilism, dupa care s-a lansat in afaceri, la care a renuntat odata cu criza, intorcandu-se la marea sa pasiune, prin drift. Teo, regizorul, este fiul consilierului local Gabriel Jubleanu si in vara a filmat un videoclip de promovare al acestui sport acasa, la Curtea de Arges. Atunci s-a nascut ideea evenimentului de acum si, de comun acord cu primarul Nicolae Diaconu si Vlad Stanescu, s-a decis ca etapa a V-a - finala campionatului national - sa se desfasoare la noi.

Programul evenimentului

Vineri, in jurul orei 13.00, masinile din concurs - BMW, Nissan, Audi Quatro - vor fi prezentate in parcarea de la Biserica Domneasca, dupa care va urma o parada prin oras, in deplasarea spre locul de desfasurare de a doua zi, parcarea de la Sala de sport situata in vecinatatea Stadionului Municipal. Acolo se va face o repetitie pentru evolutiile de sambata si duminica, prin care spectatorii se vor putea familiariza nu numai cu masinile si pilotii, dar si cu regulile acestui sport care atrage tot mai multi fani in Romania, dupa ce campionatul care a demarat in 2010 a ajuns la a VI-a editie. Anul acesta s-au desfasurat etape preliminare la Suceava, Neptun (pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn), Rarau si pe traseul de karting de la Prejmer, judetul Brasov.

Luni, la ora vizitei la sediul redactiei noastre, organizatorii aveau confirmari de participare din partea a circa 20 sportivi. Vom reveni cu amanunte.
Marti, 29 Septembrie 2015, ora 19:27
Sursa: Arges Expres

Arges Expres
Cele mai citite stiri
(VIDEO) TRAGEDIE ACUM IN GAVANA
Interventie de urgenta acum in Gavana. Pompierii pitesteni intervin la aceasta ora la blocul Q4 de ...
S-a sinucis la 17 ani!
S-a sinucis la 17 ani! Un elev al Colegiului Tehnic Arman Calinescu, a fost gasit mort in casa, ...
Primar condamnat pentru abuz in serviciu
Primar condamnat pentru abuz in serviciu Edilul comunei Calinesti, Gheorghe Ionescu a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor