Dupa 32 de ani in fruntea comunei Cosesti, primarita Elisaveta Tudose se retrage! Conducerea PSD Arges i-a gasit deja inlocuitor: pe Nicolae Pana, inginer silvic

Marti, 02 Iunie 2015, ora 13:18
167 citiri
Singura femeie primar din judetul Arges si unul dintre cei mai longevivi edili din Romania, Elisaveta Tudose, a decis sa se retraga. In locul sau, din cate se pare, la urmatoarele alegeri, va candida Nicolae Pana, inginer silvic de meserie. La 65 de ani, Elisaveta Tudose conduce primaria comunei Cosesti de aproape 32 de ani! A devenit primar, prima data, in 1979, apoi a facut o pauza de sase ani imediat dupa Revolutie, in perioada 1990-1996, ulterior castigand de cinci ori la alegeri.

Din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.