ELECTORAL - *Ion Olteanu, sef al Serviciului Fiscal Municipal Curtea de Arges: "Alexandru Borz merita sa fie votat primar al comunei Valea Danului!"

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 16:26
315 citiri
Seful Fiscului din Orasul Regal il cunoaste foarte bine pe candidatul PSD la postul de primar al comunei in care s-a nascut si n-a ezitat sa-l sustina: "Il stiu pe Sandu de cand eram copii, caci eram vecini. Era mai mic decat mine, dar mi-aduc aminte ca era un baiat serios, ambitios, inteligent si deschis sa invete lucruri noi inca din anii copilariei. Educatia solida primita in familie, si apoi la scoala, i-a definitivat caracterul de om serios, de cuvant, pe care oricine se poate baza! Dovada ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres