Electoral. Tariceanu despre viitoarele aliante din Consiliul Local: Andrei Gerea are libertatea de a decide ce este mai bine pentru Pitesti

Luni, 30 Mai 2016, ora 16:20
108 citiri
Aici a participat la o conferinta de presa alaturi de deputatii Daniel Constantin si Andrei Gerea - candidatul ALDE la Primaria Pitesti.

Tariceanu a afirmat ca ALDE este singurul partid care continua traditia liberala, pentru ca "PNL-ul a devenit un fel de pana la palaria presedintelui si nimic altceva, sta si asteapta sa primeasca de acolo cate o comanda pe care sa o execute constiincios".

Legat de alegerile pentru Primaria Pitesti, Tariceanu a precizat ca Andrei Gerea va avea deplina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.