Femeia pentru care doi politisti au oprit pe A1 sa-i schimbe pneul spart: "Nu le stiu numele, insa acum le cunosc sufletul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Februarie 2018, ora 12:31
57 citiri
In urma cu cateva zile, pe Facebook a facut valva o fotografie cu doi politisti care schimbau cauciucul de la masina unei femei care ramasese in pana pe A1. Maria Ceausila trebuia sa ajunga cu mama sa la o clinica din Bucuresti, iar politistii au ajutat-o, rezolvandu-i pana in doar cateva minute. Maria Ceausila a postat pe Facebook pe 19 februarie o fotografie redistribuita de peste 8.000 de ori: "Haina de politist nu schimba sufletul omului bun! Frig, vant, burnita, in mijlocul campului. Exact ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.