Halucinantele decizii de impunere emise de ANAF pentru mii de copii din Arges i-au revoltat pe parinti: "Ar trebui sa emigram cu totii din tara asta"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 15:40
79 citiri
Printre cei care s-au trezit cu astfel de instiintari se numara si 20 dintre copiii cu probleme de sanatate inscrisi in Asociatia ,,Aripi de inger" din Curtea de Arges, un ONG care isi desfasoara activitatea in domeniul recuperarii medicale si reintegrarii sociale a persoanelor cu dizabilitati din Romania. "Este vorba despre 20 de copii din cei 30 inscrisi in asociatia noastra, care primesc alocatia pe card. Pentru ca este o situatie anormala, i-am sfatuit pe parintii acestor copii, inca de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.