Iani Popa ii da replica lui Pendiuc: "Eu n-o sa ma deghizez in bucatar sa impart sarmale si tuica pentru a cersi voturile pitestenilor"

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 00:59
259 citiri
Prezent la conferinta de presa a PNL Arges de joi, presedintele filialei, senatorul Iani Popa, a afirmat ca este deranjat de unele declaratii ale primarului Tudor Pendiuc la adresa sa, declaratii in care edilul se intreaba retoric despre activitatea lui Iani in politica sau in administratie pana in acest moment. Senatorul a parut iritat intrucat, desi la inceput a spus ca nu doreste sa se mai certe cu nimeni, a tinut sa-i dea o replica de aproape zece minute primarului Pendiuc. "Mama mi-a spus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.