Imagini sinistre la Spitalul Judetean Arges. Morti tinuti pe holuri pentru ca nu mai incap la morga. "Este normal sa stea doua ore cu cei vii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 15:47
169 citiri
Numarul mare de decese survenite in judetul Arges dupa sarbatorile de iarna a condus la aparitia unei situatii cutremuratoare la Spitalul Judetean Arges. Unii vizitatori ai bolnavilor sustin ca au vazut cadavre tinute in ultimele zile in saloane, alaturi de pacienti, fiindca nu mai sunt locuri libere la morga. Cativa oameni care si-au vizitat rudele la Spitalul Judetean Arges din Pitesti au semnalat faptul ca mortii sunt tinuti laolalta cu pacientii vii, in saloane. Conducerea spitalului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.