In exclusivitate pentru Antena 1 Pitesti, Tudor Pendiuc a declarat ca nu exclude ideea unei noi candidaturi: Stiu ce trebuie sa fac

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 09:21
118 citiri
Prezent in premiera la postul de televiziune Antena 1 Pitesti, in emisiunea "Subiect de presa", dupa o lunga perioada de tacere, primarul Tudor Pendiuc a raspuns intrebarilor a doi ziaristi, Cristina Munteanu si Mihai Golescu.
Una dintre intrebarile pe care si-o pune mai tot Pitestiul este cea legata de o eventuala candidatura la fotoliul de primar, dupa problemele pe care le are cu justitia.

Referitor la posibila sa candidatura la un nou mandat de primar, Tudor Pendiuc a declarat: "Mai am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.