Incredibil, dar adevarat: CSAT a fost acuzat ca submineaza statul de drept inca din vremea primului mandat al lui Basescu!

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 23:59
75 citiri
Desi Legea 51/1991 nu permitea implicarea SRI in anchetele judiciare si in actiunile politice, CSAT, in timpul primului mandat prezidential al lui Traian Basescu, a adoptat o decizie pastrata la secret, prin care s-a dat mana libera la colaborarea cu procurorii. Motivarea a venit din faptul ca fenomenul corutiei pe cale de generalizare a fost considerat periculos pentru siguranta statului. In consecinta, s-a permis agentilor SRI sa colaboreze strans cu procurorii in echipe operative pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres