Inspectoratul Scolar Arges, raspuns la memoriul Scolii "Mircea cel Batran" Pitesti: "O serie de acuze aduse doamnei Oanea Mirela nu se confirma"

Sursa: Argesul
Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 14:17
807 citiri
Inspectoratul Scolar Arges ne-a transmis raspunsul la un memoriu din 17 decembrie 2012, in care aproape doua treimi din colectivul Scolii "Mircea cel Batran" Pitesti contestau decizia prin care inspectorul scolar general Florin Gardin a numit-o pe Mirela Oanea in functia de director adjunct, nemultumirile oamenilor fiind legate de perioada in care doamna a fost director al unitatii.

In urma cercetarilor efectuate, conducerea Inspectoratului Scolar concluzioneaza ca "o serie de acuze aduse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.