INTERVIU Jean Harris, scriitoare si traducatoare americana de literatura romana: "*Tinerete fara batranete* a fost o provocare teribila pentru mine"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Mai 2018, ora 19:37
185 citiri
Stabilita de 13 ani in Romania, scriitoarea si eseista americana Jean Harris este una dintre cele mai apreciate si cautate traducatoare de literatura romana in limba engleza. I-a tradus, printre altii, pe Norman Manea, pe Stelian Tanase si pe Igor Bergler. In interviul pentru "Weekend Adevarul", Jean Harris a povestit printre altele cat de dificil i-a fost sa invete limba romana din basmele romanesti. Doctor in literatura americana si britanica, Jean Harris s-a stabilit in Romania cu familia in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.