JAN ILIESCU, candidat independent la Consiliul Local Curtea de Arges: "VOI ACTIONA STRICT IN INTERESUL CETATEANULUI, CONFORM CONSTIINTEI MELE!"

Joi, 26 Mai 2016, ora 10:28
270 citiri
Decizia fostului director executiv de la SC STEINEL ELECTRONIC de a candida pentru un post de consilier local i-a surprins si pe unii dintre prietenii sai apropiati. Si aceasta deoarece nu manifestase vreodata veleitati sau ambitii politice. Toti au fost insa impresionati de curajul de care a dat dovada Jan Iliescu atunci cand s-a hotarat sa intre in viata publica printr-o candidatura independenta, pentru ca pana in prezent n-a reusit cineva sa convinga alegatorii si sa adune numarul necesar de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres