Judetul in care promovabilitatea la permisul auto e de trei ori mai mica decat la Bacalaureat: "Sunt multi cu zero puncte la proba practica"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 Aprilie 2017, ora 12:39
101 citiri
Argesul, judetul in care in 2008 a izbucnit scandalul permiselor de conducere luate pe bani grei (au fost mii de cazuri de permise date astfel, inclusiv unor analfabeti), judet in care se lua permisul fara probleme, a ajuns acum la polul opus: promovabilitatea la examenul de permis auto a fost anul trecut de trei ori mai mica decat cea de la Bacalaureat. La aproape noua ani de la scandalul "Permiselor", dar si de la introducerea probei teoretice date pe calculator online, examenul pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.