Laura Codruta Kovesi, la procesul pe care l-a intentat ziaristilor de la Antena 3: "Ma intreb cat costa un cuvant injurios. Avem o lista de preturi?"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 18:08
71 citiri
Miercuri, 11 ianuarie, a avut loc la Curtea de Apel Pitesti un nou termen in procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 si jurnalistilor Mihai Gadea, Radu Tudor, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistului Mugur Ciuvica. Sedinta, una extrem de incinsa si cu multe acuzatii, a fost prima la care sefa DNA a vorbit, prezentandu-si argumentele. Sefa DNA i-a dat in judecata pe cei cinci jurnalisti dupa ce acestia au acuzat-o in emisiunea "Sinteza zilei" din data de 19 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.