Licitatiile pentru reabilitarea DN 73 la iesirea spre Maracineni si pentru largirea bulevardului Libertatii din Trivale au fost adjudecate la preturi mai mici decat sumele prevazute initial de primarie. Asa se face ca municipalitatea din Pitesti are acum

Sursa: Argesul
Marti, 07 Iulie 2015, ora 03:40
99 citiri
Autobuzele gratuite catre hipermarketuri ar putea disparea din peisaj, fiind inlocuite cu cele normale. Asadar, pitestenii care doresc sa-si faca aprovizionarea de la magazinele mari ar trebui sa plateasca transportul. Ce cred cei care utilizeaza frecvent acest mijloc de transport? Este o idee buna sau nu? Am fost curiosi sa aflam parerea lor, dar si a altor cetateni. Cititi ce ne-au declarat in cele ce urmeaza.

"Nu ar fi o idee deloc buna!"

Otilia Nedelea: "Nu cred ca ar fi o idee foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.