Lupta pana in panzele albe pentru retrocedarea proprietatilor confiscate de comunisti: Adriana Ghita contra Gherghina Negrilescu - un razboi in care nu se iau prizonieri!

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 23:28
154 citiri
Concitadina Adriana Ghita pare sa faca parte din acea categorie mai rara de oameni care, pentru ceea ce considera a fi dreptatea ei, e gata oricand sa se ia de piept si cu Dumnezeu. In aceste conditii, nu trebuie sa mire pe cineva faptul ca a ajuns sa se lupte cu un functionar al Primariei Curtea de Arges - Gherghina Negrilescu. Pe care il considera a fi principala piedica in recuperarea proprietatilor confiscate abuziv familiei sale in timpul regimului comunist. Cererile formulate de matusa sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres