Madalina Creuset, chirurgul roman care a implementat in Franta diagnosticul cancerului mamar in 48 de ore: "Nu cred ca medicii plecati se vor mai intoarce"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Octombrie 2016, ora 17:56
68 citiri
Madalina Creuset este unul dintre cei 4.000 de medici romani care profeseaza in Franta. O face la cel mai inalt nivel, in chirurgia plastica, la Polyclinique de la Baie - Normandie. A lasat in urma Romania acum 8 ani, dezamagita de coruptia sistemului sanitar romanesc, dar, mai ales, impinsa de dorinta de a vedea rezultatele sacrifiicilor facute pentru meseria pe care o iubeste. Cand a plecat din Romania, in 2008, era medic primar. Lucrase la Spitalul de Urgente Iasi, la Spitalul Floreasca, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.