Marian Godina, dupa audierea Codrutei Kovesi la CSM: "Comentariile inversunate impotriva doamnei procuror erau scrise intr-o limba romana stricata"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Februarie 2018, ora 18:18
34 citiri
Politistul Marian Godina a analizat pe pagina personala de Facebook comentariile lasate online de romanii care au asistat in direct la audierea Laurei Codruta Kovesi in plenul CSM. Redam mai jos, comentariul postat de Marian Godina pe pagina personala de Facebook:
"Am urmarit azi transmisia live, pe Facebook, cu cele ce se intamplau la CSM. In acest fel, pe langa ce spuneau cei prezenti la sedinta, puteam citi si comentariile venite din partea societatii, societate care o va judeca pana la urma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.