Marturia lui Corneliu Coposu, vizandu-l pe Regele Mihai: "Antonescu a fost arestat dupa ce a respins cererea de a-l parasi pe Hitler!"

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 23:26
233 citiri
Arestarea maresalului Ion Antonescu, in 23 august 1944, la Palatul Regal, din ordinul lui Mihai I, este inca destul de controversata printre istorici. Inainte de decesul survenit in 11 noiembrie 1995, seniorul politicii romanesti din ultimul deceniu al secolului trecut, Corneliu Coposu, a acordat jurnalistului Vartan Arachelian o serie de interviuri, care aduceau precizari asupra istoriei acestui popor. Importanta marturiilor sale tinea de faptul ca fusese martor la evenimentele si situatiile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres