Mazilit de conducerea Arhiepiscopiei pentru o gaura de 5,2 miliarde, fostul protopop Matei s-a autoexilat la biserica unde si-a pictat chipul pe pereti

Joi, 19 Februarie 2015, ora 23:59
160 citiri
Dupa 21 de ani in care a dirijat treburile preotimii muscelene, Eugeniu Nicolae Matei a renuntat la functia de protopop. Circumstantele care au favorizat decizia luata de preotul profesor, care slujea si la Biserica "Sfantul Nicolae-Popa Savu" din Campulung, tin de o lipsa in gestiune la Protoierie.Totusi, fostul protopop se indeparteaza de orice raspundere legata de crearea prejudiciului (unul insemnat) si spune ca vinovatul, adica economistul Alexandru Popescu, s-a ales cu dosar penal.

Matei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.