Mesaj de Ziua Mondiala a Abolirii Carnii - 28 ianuarie: "Consumul de carne cauzeaza mai multa suferinta si moarte decat orice alta activitate umana"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 00:00
58 citiri
Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor trage un semnal de alarma cu prilejul Zilei Mondiale a Abolirii Carnii - 28 ianuarie, aratand ca in fiecare zi, in intreaga lume, sunt ucise 144 milioane de animale terestre si mai mult de 200 milioane de animale marine.
"Consumul de carne cauzeaza mai multa suferinta si moarte decat orice alta activitate umana, cu toate ca este complet nenecesar, omul fiind prin structura lui vegetarian si, mai mult, aduce mari probleme de sanatate omului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.