Mesajul jignitor al presedintelui PSD Diaspora catre un ziarist: "Mi-am riscat viata la Revolutie pentru voi, jegurilor!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 16:07
53 citiri
Mihai Paul Codunas, redactorul-sef al site-ului epitesti.ro, l-a taxat pe deputatul Catalin Radulescu dupa ce parlamentarul argesean, abia condamnat de Curtea Suprema la inchisoare cu suspendare intr-un dosar DNA, a inceput sa-si planga de mila pe Facebook. "Jegurile si Securistii se uita la Greselile Gramaticale" "Plang intr-una. Nu pot sa cred" a scris deputatul pe contul personal din reteaua sociala. Jurnalistul l-a ironizat ulterior pentru cratima folosita gresit. Reactia parlamentarului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.