Monstrul care si-a sechestrat si infometat cei patru copii si sotia. "Ne tinea cu paturi in geam si mancam ce ne dadea el"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Martie 2018, ora 13:10
74 citiri
Un barbat de 49 de ani din comuna argeseana Mosoaia este acuzat de sotie ca si-a sechestrat timp de doua saptamani familia, la care s-a intors imediat dupa ce a iesit din inchisoare. Femeia povesteste ororile prin care a trecut impreuna cu cei patru copii, tinuti captivi in frig si nemancati. Marian Ciubotea, barbatul de 49 de ani, a fost retinut joi de politisti si va fi propus spre arestare preventiva in cursul zilei de vineri, 24 martie. Cosmarul celor cinci membri ai familiei barbatului a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.