Motivul pentru care femeile simt mai mult decat barbatii stresul la serviciu si de ce ii innebuneste pe angajati sloganul "clientul nostru, stapanul nostru"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Mai 2016, ora 06:07
104 citiri
"Stresul, ca fenomen, nu mai este de mult timp o noutate pentru romani, insa ceea ce face diferenta intre cei care sunt constienti de existenta lui, este modalitatea de intelegere a felului in care se raspunde la stres. Ori acest lucru este esential in implementarea tehnicilor de gestionare a stresului. Deci, faptul ca stresul este recunoscut reprezinta primul pas. Urmatorul pas este ceea ce se alege sa se faca cu stresul resimtit", explica, pentru Adevarul, Erna Constantin, psihoterapeut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.