MULTICULTURAL COMMUNICATION: BREAKING STEREOTYPES din cadrul Erasmus+ s-a incheiat cu succes la Scoala Gimnaziala "Mircea cel Batran"!

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 13:26
151 citiri
# Directorul unitatii, prof. Gheorghe Molea, dixit: "A fost o actiune ampla si totul s-a facut cu drag, pentru ca prestigiul scolii noastre sa creasca si sa aratam ca avem un potential puternic!"

Asa cum va informam recent, Scoala Gimnaziala "Mircea cel Batran" a gazduit in perioada 31 martie-4 aprilie 2017 cea de-a doua reuniune transnationala din cadrul proiectului MULTICULTURAL COMMUNICATION: BREAKING STEREOTYPES, care reuneste nu mai putin de noua tari (Grecia, Bulgaria, Turcia, Polonia, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres