Narcis Sofianu critica administratia publica pitesteana: La Primaria Pitesti, ideea de dezbatere publica este sa iti chemi subordonatii sa ii pui sa bata din palme, ca focile la circ!

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 14:18
83 citiri
pe tema dezbaterilor publice pe care acestia le organizeaza doar de fatada. Sofianu este unul dintre reprezentantii PNL care aspira la statutul de candidat la fotoliul de primar al Pitestiului din partea formatiunii liberale.

"Am vazut un simulacru de dezbatere publica zilele trecute la Primaria Pitesti... Atunci cand ar trebui chemati cetatenii direct interesati de o anumita problema, care sa vina sa isi dea cu parerea despre o situatie care ii intereseaza direct, la primarie sunt chemati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.