Nemultumit de felul cum au fost scrise subiectele, Tudosoiu s-a retras din concursul pentru postul de inspector scolar general

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 09:37
101 citiri
Luni, la Inspectoratul Scolar Arges a fost programat concursul pentru postul de inspector general, la care s-a inscris un singur candidat, actualul "general" cu delegatie de la minister, Dumitru Tudosoiu.
Fata in fata cu subiectele, acesta a decis insa sa se retraga din concurs, nemultumit de felul cum acestea au fost scrise.

Motivul principal al retragerii a fost acela ca, desi bibliografia pentru concurs era constituita din 13 puncte, la proba scrisa erau intrebari doar dintr-un singur ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.