Nicolae Pavelescu, liderul SAD, dupa protestul de la Dacia: "Daca firmele de transport nu vor asigura conditii tehnice bune, Dacia sa rezilieze contractul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 13:08
154 citiri
Angajatii de la Dacia care au iesit din schimbul trei si cei care urmau sa intre astazi la schimbul 1 au protestat vineri dimineata in parcarea din fata uzinei. Timp de o ora oamenii au refuza sa intre la lucru,. atragand atentia asupra conditiilor nesigure de transport ale firmelor care-i duc si aduc pe salariati de la uzina, conditii care au dus , in ultimele luni , la producerea mai multor accidente rutiere. Dupa ultimul accident in care au fost implicate autobuzele firmelor cu care Dacia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.