Noul presedinte al CJ, Dan Manu, ameninta: Cine nu se conformeaza, pleaca! A trecut vremea in care dormeam in functie pe bani publici!

Joi, 30 Iunie 2016, ora 16:17
59 citiri
"Cine nu se conformeaza, pleaca! A trecut vremea in care dormeam in fucntie pe bani publici!" este avertismentul lansat public, pe ton de amenintare, chiar in conferinta de presa a institutiei de miecuri, 29 iunie.
Primii pe lista, intrati in colimatorul presedintelui CJ, sunt cei de la Regia Judeteana de Drumuri. "Am facut o analiza din temelii a Regiei de Drumuri, stiam ca sunt lucruri grele, dar nu ne-am putut imagina ca sunt asa de grave! Nu stim ce sa facem cu banii, desi conturile nu mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.