Olimpicul roman la informatica admis cu brio la Oxford: "Nu ma voi intoarce daca nu voi fi tratat la adevarata mea valoare"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Februarie 2018, ora 14:57
107 citiri
Costin Andrei Oncescu, unul dintre pustii de aur ai informaticii romanesti, a fost admis la prestigioasa Universitate Oxford, din Anglia, acolo unde studiaza si sora sa. Tanarul a aplicat si pentru celebrele universitati Stanford, Harvard si Princeton, din SUA, de la care asteapta rezultatele. Costin a explicat pentru "Weekend Adevarul" ce inseamna admiterea la o asemenea universitate si in ce conditii s-ar mai intoarce in Romania. Dupa un 2017 in care a obtinut o medalie de aur la Turneul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.