Pentru recuperarea pagubei de 67 miliarde lei vechi la bugetul municipal, Nichita Sandu propune solutia juridica a "actiunii in regres contra celor ce nu si-au facut treaba"!

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 16:26
98 citiri
Fostul presedinte al Comisiei Juridice a Consiliului Judetean Arges, presedintele ARGCOMS SCM, ne-a contactat dupa aparitia materialului referitor la paguba inregistrata de bugetul Unitatii Administrativ Teritoriale Curtea de Arges, care a trebuit sa achite sumele accesate de la Uniunea Europeana pentru ca investitia in Parcul fotovoltaic de pe strada Tarnita nu s-a realizat la termen, fiind la ora actuala in conservare. "Am citit materialul publicat de ARGES EXPRES pe aceasta tema. In mare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres