Peste 3.000 de oameni la Marsul pentru Viata de la Pitesti: "Este important ca si tanara generatie sa inteleaga ca avortul nu este o solutie"

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Martie 2017, ora 16:50
62 citiri
Sambata, de Buna Vestire, peste 3.000 de argeseni s-au strans in centrul Pitestiului pentru a lua parte la "Marsul pentru Viata", un eveniment desfasurat astazi, in mai multe orase din tara. Participantii s-au intalnit pe platoul din fata Teatrului Al. Davila, din Pitesti, dupa care au marsaluit, in acorduri de fanfara, pe Strada Victoriei, pana la Catedrala Sfantul Gheorghe, unde a avut loc o slujba oficiata de IPS Calinic, Arhiepiscop al Argesului si Muscelelului, insotit de preoti din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.