Premierul Ciolos, la Mioveni: "Avem nevoie sa stimulam achizitia de automobile noi pentru a proteja locurile de munca din Romania"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Iunie 2016, ora 15:12
59 citiri
La finalul vizitei, Yves Caracatzanis, directorul Dacia, a declarat: "Dacia este cea mai mare firma din Romania ca cifra de afaceri, reprezentand 3% din PIB si 8% din exporturi. Am investit 2,4 miliarde de euro la Dacia din 1999. Sunt preconizate investitii si in anii urmatori, atat pentru modernizarea uzinei, cat si pentru reinnoirea gamei Dacia."

Premierul Dacian Ciolos a spus ca "este de mare interes pentru Guvern ca investitori precum Renault la Dacia sa isi continue activitatea in Romania ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.