Primarul din Albesti le-a asigurat lemnele pentru incalzire - Ajutati-i pe cei 55 copii din Casa Albastra de la Albesti sa comunice cu lumea!

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 23:34
141 citiri
In Albestii de Arges functioneaza Centrul pentru copii cu autism "Lasa-ma sa-ti aud glasul", condus de psihoterapeutul Iuliana Iancu. In prezent, acesta functioneaza in asa-numita Casa Albastra si numara 55 copii care beneficiaza de terapii speciale pentru integrarea in societate si, desi unitatea se adreseaza in special celor cu autism, printre acestia se gasesc si copii cu Sindrom Down sau diferite alte probleme, cum ar fi cele de locomotie ori de vorbire. Putini sunt cei care stiu cum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres