Primarul domnisan a fost internat in stare grava la Bucuresti - Nicolae Smadu este in coma indusa la Spitalul "Bagdasar Arseni"

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 13:27
307 citiri
Duminica seara, cumplita veste i-a cutremurat pe toti prietenii si cunoscutii primarului din Domnestii Argesului. Cei mai multi au refuzat s-o creada, pentru ca-l priveau pe Naica Smadu ca pe un tip extrem de pozitiv, ca pe un luptator care nu se lasa doborat de ceva. Luni dimineata, insa, vestea s-a confirmat: in seara precedenta, acesta fusese transferat de la Spitalul Judetean Arges la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni", din capitala, la interventia presedintelui Consiliului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres