Prof. Bogdan Adrian Judet, "antrenor" pentru trei olimpici nationali la Latina: "Nu mi-as schimba meseria, oricat de bine as fi platit!"

Luni, 06 Martie 2017, ora 23:29
334 citiri
Zilele trecute am fost impresionati de elevele care au obtinut rezultate remarcabile si trei calificari la Olimpiada Nationala de Limba latina, argesencele noastre fiind singurele din tot judetul care au participat la acest concurs. Cand ne-am interesat cine le-a pregatit pe fete si le-a indrumat pe acest frumos drum al succesului, am aflat ca era vorba despre un proaspat profesor, aflat la al doilea an al carierei. Bogdan Adrian Judet este un tanar din Curtea de Arges, fost elev la Colegiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres