Proiectele bune supravietuiesc guvernelor. Maria Grapini e increzatoare ca "Romania promovata prin valori" va merge mai departe!

Duminica, 04 Februarie 2018, ora 19:28
99 citiri
Europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini a lansat in 2013, pe cand ocupa functia de ministru al Turismului, un proiect national de anvergura numit "Romania promovata prin valori", constand intr-un parteneriat solid administratie-cultura/stiinta/sport, marcat printr-o serie de evenimente de rasunet, care a traversat anii si... guvernele, pentru ca spune ceva. Maria Grapini a gandit proiectul ca pe un concept ce inglobeaza mai multe actiuni de promovare a autenticitatii romanesti, cu asezarea in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres