Proiectul SCOALA - PILON AL EDUCATIEI de la Forestier s-a finalizat cu multe premii si o expozitie de lucrari ingenioase!

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 23:59
119 citiri
Ieri, Liceul Tehnologic Forestier a gazduit proiectul SCOALA - PILON AL EDUCATIEI, in cadrul caruia au avut loc mai multe activitati desfasurate de elevii participanti si coordonati de cadrele didactice din scolile de provenienta. Desi s-a aflat abia la prima editie, actiunea a fost bifata cu succes si organizatorii si-au atins obiectivele vizate, caci implicarea copiilor a fost ferventa. Acestia au realizat lucrari foarte interesante, in functie de sectiunile de concurs alese, pe care le-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres