Raport in avans pe MCV. Maria Grapini: "Mizez in continuare pe realism, si nu pe subiectivism, ma intriga aceasta graba si cred ca nu meritam o astfel de concluzie!"

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 23:59
86 citiri
Comisia Europeana a publicat miercuri, 15 noiembrie, cel mai recent raport al sau referitor la etapele parcurse de Romania pentru a-si indeplini angajamentele privind reforma judiciara si combaterea coruptiei, in contextul Mecanismului de Cooperare si de Verificare (MCV) instituit in 2007, cand Romania a aderat la Uniunea Europeana. "Comisia nu poate inca sa concluzioneze ca obiectivele de referinta ale MCV sunt, in acest moment, indeplinite in mod satisfacator, desi datorita progreselor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres