Reportaj in satul groazei. Unul dintre sclavi s-a sinucis, aruncandu-se intr-o fantana. "Multi din aia arestati sunt finii primarului"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Iulie 2016, ora 21:40
120 citiri
Satul Gamacesti din comuna argeseana Berevoesti a devenit cunoscut in lumea intreaga dupa ce au iesit la iveala ororile comise de romii din noua grupari interlope asupra a zeci de persoane racolate, multe cu dizabilitati psihice. Iar o vizita in satul groazei este o experienta iesita din comun. Drumul de la Pitesti la Berevoesti dureaza aproape o ora si jumatate, iar din centrul comunei pana in "celebrul" sat Gamacesti mai sunt vreo patru kilometri. "Mergeti pana vedeti un pod in stanga, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.