Romanca ajunsa expert international in gestionarea culorilor: "Culoarea potrivita pentru fiecare dintre noi tine de *nuantele* personalitatii"

Sursa: Adevarul
Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 19:22
51 citiri
Alegerea culorilor ne influenteaza atat succesul in cariera, cat si stilul de viata, spune Irina Toma (30 de ani), expert international in colour coaching, cursuri care se bucura de succes din ce in ce mai mare in toata Europa la ora actuala. Irina Toma este senior coach acreditat de catre Institutul International de Coaching si Mentoring. De doi ani, ea conduce divizia de Colour Coaching a britanicilor de la Noble Manhattan Coaching (cea mai veche scoala de coaching din Europa), promovand si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.