Sanda Weigl, nepoata lui Bertolt Brecht: "Americanii sunt nebuni dupa cantecul *Lume, lume*, as putea sa-l cant de dimineata pana seara"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Martie 2018, ora 15:09
98 citiri
Stabilita la New York de 26 de ani si plecata din Romania de mai bine de o jumatate de secol, Sanda Weigl i-a cucerit pe americani cu cantecele romanesti, vocea sa inconfundabila si repertoriul inedit. Mari vedete, precum Sean Penn si Debbie Harry, de la trupa Blondie, o apreciaza. Sanda Weigl, nepoata a marelui Bertolt Brecht, a acordat un interviu in exclusivitate pentru "Weekend Adevarul". Nepoata a lui Bertolt Brecht si a Helenei Weigl, Sanda Weigl s-a nascut in 1948 la Bucuresti, unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.