Sandra N., artista cu peste 110 milioane de vizualizari pe YouTube: "Cand parintii mi-au zis sa fac altceva in afara de muzica, am facut o criza foarte urata"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 August 2016, ora 04:01
194 citiri
Sandra N. este la ora actuala una dintre cele mai apreciate si sexy artiste din muzica romaneasca. Originara din Campulung Muscel, Sandra N. (pe numele sau real Alexandra Iulia Naftanaila) face furori cu hiturile ei. Melodiile Sandrei N. au la ora actuala peste 110 milioane de vizualizari pe YouTube, cea mai vizionata - peste 28 milioane de vizualizari - fiind "Ma dor ochii, ma dor", interpretata in duet cu Adrian Sina de la Akcent. Nascuta in 1991 si absolventa a Facultatii de Jurnalism, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.