Seful sectiei de Neurologie a Spitalului Judetean Arges, ramas sa opereze singur: "Aceasta sectie a functionat in conditii si mai grele"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 15:06
430 citiri
Pitestenii se tem ca sectia de Neurologie a Spitalului Judetean se va desfiinta. Dupa ce ultima mana de ajutor a sefului de sectie, dr. George Mihalache, a plecat sa profeseze in Anglia, renumitul neurochirurg Mihai Popescu a ramas sa opereze singur. Spune ca asta n-ar fi o problema, desi recunoaste ca e nevoie de eforturi uriase ca sa faca fata de unul singur afluentei de pacienti, dar spera ca medicul Mihalache sa revina la Pitesti. La sfarsitul anului trecut, neurochirurgul George Mihalache ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.