Senatorul UNPR Iulian Cristache ii linisteste pe partenerii de coalitie din Arges: "Desi avem doua propuneri, nu ne cramponam de postul de subprefect"

Joi, 23 Iulie 2015, ora 23:59
127 citiri
La ultima conferinta de presa a filialei pe care o conduce, presedintele interimar al UNPR Arges, senatorul Iulian Cristache, a precizat ca a avut zilele trecute o vizita la sediul Guvernului, iar unul dintre motivele prezentei sale acolo a fost o discutie privind postul de subprefect din judet. Pe de alta parte presedintele interimar al PSD Arges, senatorul Serban Valeca a spus foarte clar, la sediul partidului sau ca postul de subprefect este al PSD Arges care il doreste pe Emilian Dragnea si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.