Simona Bucura Oprescu catre Ministrul Transporturilor: "Chiar nu exista o continuitate a proiectelor si interes pentru ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie realizata?"

Joi, 30 Iunie 2016, ora 21:14
66 citiri
Deputatul de Mioveni Simona Bucura Oprescu, vicepresedinte al PSD Arges, a depus in Parlament doua interpelari adresate premierului Dacian Ciolos si ministrului Transporturilor, Dan Costescu, privind situatia autostrazii Pitesti-Sibiu. Interpelarile au fost generate de faptul ca exista date contradictorii inclusiv privind studiul de fezabilitate care ar fi trebuit sa fie gata pe 17 iulie, conform unui raspuns la o alta interpelare adresata celor doi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.