Simona Bucura Oprescu, interpelare la ministrul Transporturilor: "Muncitorii de la Dacia deja fac demersuri pentru organizarea unui nou miting"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Februarie 2016, ora 22:34
80 citiri
Parlamentarul de Arges a adresat ministrului Dan Costescu patru intrebari, toate pornind de la ideea ca acest proiect este prioritate zero in master-planul de transport al Romaniei, ca fondurile vor fi alocate in special de Uniunea Europeana, dar si ca in ultima vreme mesajele primite de la guvernanti, proiectanti si alti factori de decizie au fost contradictorii: in ce stadiu este analiza multicriteariala privind alegerea celui mai bun traseu? Cand va fi gata studiul de fezabilitate? Cand vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.